dutch

KAMPEN - De Dutch Sustainable Fashion Week wordt dit jaar gehouden van 4 tot en met 13 oktober. Dit is een landelijk evenement over duurzaamheid met betrekking tot kleding. Diane Hund, eigenares van Fair and Share in de Geerstraat in Kampen doet ook mee en heeft voor deze gelegenheid interessante mensen uitgenodigd.

Floortje van Cooten
Floortje van Cooten uit de bekende tv serie 'Genaaid' vertelt op vrijdag 11 oktober hoe de televisieserie haar leven heeft veranderd en hoe ze er nu, een jaar later, op terug kijkt. Om je geheugen even op te frissen wordt een deel van de serie in de winkel getoond.

Chanel Trapman 
Chanel Trapman, maakster van de documentaire 'The positive chain of change', is op zaterdag 12 oktober aanwezig bij Fair and Share. In haar documentaire stelt Trapman de initiatiefnemers (ondernemers, ontwerpers, politici, journalisten, organisaties en merken) centraal die een echte verandering aanbrengen in de kledingindustrie op verschillende niveaus: dat van de overheid, bedrijven of de burgers. Chanel zal zich kort voorstellen en na afloop van de vertoning van de docu beantwoordt ze vragen van bezoekers tijdens een Q&A.

Kom naar de workshops op 4 en 5 oktober
Kom jij naar een of beide bijeenkomsten en heb je een vraag? Stuur je die dan naar info@fairandshare.nl. Wie weet wordt hij opgenomen in de Q & A. Beide bijeenkomsten zijn 's middags van 15 tot 18 uur. Op vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober heeft Fair and Share verschillende workshops gepland. Meer info hierover vind je op de website van Fair and Share: www.fairandshare.nl en van DSFW: www.dsfw.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment