websitebanner

KAMPEN -  Bierliefhebbers opgelet! Na het succes van het Hops & Grapes Festival staat het volgende bierfestijn alweer op jullie te wachten! Zaterdag 12 oktober aantaande organiseert Proeflokaal De Stomme van Campen​ de jaarlijkse bokbierdag. Vijftien bokbieren van het vat, lekker eten, muziek en de befaamde bokbierwandeling door de binnenstad.Bokbierwandeling georganiseerd door de Stomme van Campen
Ook dit jaar organiseren we weer een Bokbierwandeling! Je wandelt samen met je gezelschap op eigen gelegenheid door de Kamper binnenstad. Tijdens de wandeling doen je vijf bijzondere locaties aan alwaar we een proefglas bokbier zullen nuttigen. Op elke locatie een ander bokbier! Net als voorgaande jaren serveren we dit jaar bij elk glas bokbier een bokkig hapjes. Verrassende hapjes die erg goed bij de te proeven bokbieren past.

De route start en eindigt bij Proeflokaal De Stomme van Campen. Na het proeven van de eerste vier bokbieren loop je terug naar Proeflokaal De Stomme van Campen waar je je vijfde bokbiertje nuttigt. Naast de bieren de je nuttigt tijdens de tocht serveren wij in De Stomme van Campen in totaal elf verschillende bokbieren. Unieke bokbieren van kleine en grote brouwerijen, biologisch of uit de streek!

Dus mocht je geen genoeg kunnen krijgen van het bokbier, dan laat je in De Stomme van Campen je glas gewoon weer vullen met één van de 10 andere bokbieren.

Kaarten voor de Bokbiertocht kosten €20,- per stuk inclusief 5 bokbieren en 5 bokkige hapjes tijdens de route. Bokbieren in De Stomme van Campen kosten €2,25 per stuk. Consumptiemunten zijn aan de bar verkrijgbaar.

Kijk voor meer informatie en het reserveren van kaarten op www.bokbierdagkampen.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment