hw4

KAMPEN - ‘Hotel Weemoed’ is de titel van de nieuwe single van zanger en dichter Vincent Corjanus. Een experimenteel nieuw geluid, waarin dance en poëzie elkaar vinden. De muziek is geschreven door de Friese producer Jelmer Westra, de tekst -geschreven in Wenen- is van Corjanus zelf. ‘Hotel Weemoed’ is de derde single van het nieuwe project van Vincent Corjanus. In maart verscheen ‘De Weg naar Huis’ en in augustus ‘Dansen’ de lijn wordt voortgezet in de nieuwe song. ‘Hotel Weemoed is een andere woord voor de inspiratie, de melancholie en misschien ook wel de depressie. De drang om te schrijven, omdat schrijven hetzelfde is geworden als ademhalen. Jelmer daagde mij uit om mijn comfortzone compleet af te breken door dit nummer op te nemen.’, aldus de zanger.

Album

In 2020 komt er naar alle waarschijnlijkheid een album of een EP uit. Corjanus zelf zei daar over: ‘Ik laat me vooral niet haasten. Muziek vergt tijd. Samen met Jelmer ga ik in Ferwert nog een aantal liedjes opnemen. Maar ook ga ik nog samenwerken met aantal andere mensen. Muziek maken in je eentje is leuk, maar met anderen is eigenlijk nog veel leuker.’

Tour

De Hartenwacht Tour gaat verder op 6 oktober in Nijkerk. Andere optredens zijn er nog in Zwolle, Zevenbergen, Roosendaal, Oudenbosch en Waalwijk.
De nieuwe single is vanaf nu te beluisteren via Spotify.

Link naar liedje: https://open.spotify.com/track/3fNzs0nbRGEYxJP0CztsjE

Meer info: www.vincentcorjanus.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment