nieuw

KAMPEN - WOLF Energiesystemen B.V. is een leverancier van warmtepompen, zonnecollectoren, woonhuisventilatiesystemen voor woonhuizen en ventilatie en luchtbehandelingssystemen voor utiliteitsprojecten van klein tot groot. De afgelopen jaren heeft het bedrijf een sterke groei doorgemaakt. Momenteel is WOLF gevestigd aan de Europa-allee in Kampen, deze huisvesting is inmiddels te krap geworden voor de toekomstplannen van het bedrijf. In Het Stationskwartier is inmiddels gestart met de nieuwbouw aan één van de belangrijkste toegangswegen van Kampen. Het nieuwe kantoor zit daarmee vlak bij de supermarkt en het treinstation Kampen Zuid. De ligging aan de rand van de woonwijk maakt het een fijne werkplek voor de medewerkers. Daarnaast is het kantoor goed bereikbaar voor het personeel welke grotendeels afkomstig is vanuit Kampen. Voor de medewerkers die met de fiets komen wordt een fietsen stalling met laadmogelijkheid voor e-bikes gerealiseerd. Daarnaast wordt een douchemogelijkheid gerealiseerd. Voor elektrische auto’s worden laadpalen voorzien.

WOLF is een expert op het gebied van een gezond binnenklimaat en heeft een focus op duurzaamheid en energiebesparing. Uiteraard zal het nieuwe kantoor daar een voorbeeld van zijn. Het kantoor wordt verwarmd en gekoeld met warmtepompen. Het dak komt vol te liggen met zonnepanelen en zonnecollectoren. De zeer energiezuinige luchtbehandelingsinstallatie beschermt tegen fijnstof en waarborgt een optimaal binnenklimaat.

Op de nieuwe locatie wordt tevens een nieuwe trainingsruimte en een showroom gerealiseerd. Bezoekers kunnen daar de producten en oplossingen in de praktijk ervaren, zoals de voor het nieuwe pand geselecteerde luchtbehandelingskast en het lage geluidsniveau en het hoge rendement van de nieuwe CHA warmtepomp.

Het wordt een toekomstig bestendig gebouw waar zoveel mogelijk circulaire materialen worden toegepast, zoals bijvoorbeeld bakstenen met Cradle to Cradle certificaat. Volgend jaar zomer wordt de oplevering verwacht.

WOLF is een sterk groeiende organisatie en is op zoek naar nieuwe collega’s. Bekijk de website voor de actuele vacatures of stuur een open sollicitatie als u deel wilt uitmaken van het WOLF team.

www.wolf.eu

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment