beer

KAMPEN - Heeft u zin in een verrassend avondje uit? Na het succes van Cirque de Musique, High Beer en het Garage Carrousel Concert gaat het Stedelijk Orkest verder op de ingeslagen weg met een verrassende voorstelling. Die vindt plaats op zaterdagavond 2 november. Vorig jaar trakteerde ‘het Stedelijk’ u op een sucesvol High Beer Concert. Het orkest bracht zijn gevarieerde repertoire, afgewisseld met een vrolijk stemmende bierproeverij. Dit jaar borduurt het muziekgezelschap voort op dit thema met een High Wine Concert. Met medewerking van een Kamperse wijnkenner, die speciaal voor u verschillende wijntjes heeft geselecteerd. Zo combineert het orkest plezier in het muziek maken met een bijzondere beleving voor u als toeschouwer van het concert.

Mocht u een of meer familieleden, vrienden of kennissen hebben die meespelen, dan heeft u een extra reden om het High Wine Concert mee te maken. Op de avond van het concert worden namelijk ook de jubilerende leden in het zonnetje gezet, met persoonlijke verhalen over wat elk van hen zoal voor het orkest heeft betekend.

De locatie is het eigen repetitiegebouw aan het Bolwerk. Deze zaal is afgelopen jaar flink verbouwd tot een gemoderniseerd klein theater en daarmee aangepast aan de nieuwe visie van het Stedelijk Orkest: concerten binnenshuis kunnen nu helemaal in stijl worden gegeven.

Kortom, het Stedelijk Orkest heeft voor u een ‘fijn avondje beleving’ klaar gezet!

Zaterdag 2 november,

Bolwerk 10 (zaal Stedelijk Orkest).

Aanvang 20.30 uur (zaal open 20.00 uur).

Gratis toegang.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment