Barbaars uitgaanscafe

KAMPEN - Op dinsdag 12 november vond de 15e editie van de uitreiking van de Nightlife Awards plaats in Club Munch in Rotterdam. (Uitgaans)café Barbaars uit Kampen was genomineerd in de categorie Nightlife café Midden Nederland en werd derde. “Recent hebben we ons 2-jarig bestaan uitgebreid gevierd. Een café dat nog maar 2 jaar bestaat en nu al meedoet om de prijzen is natuurlijk fantastisch. Ons team is dan natuurlijk ook super trots en gaat dit de komende weken vieren met haar bezoekers,” vertelt Marcel van Veen, de kroegbaas van Barbaars.

Het team van Barbaars reisde dinsdag af richting Rotterdam om de uitslag in ontvangst te nemen. Na optredens van DJ Jean, Freddy Moreira en Rene Karst, werd de bokaal voor de derde plaats van Midden Nederland in ontvangst genomen.

Wat zijn de Nightlife Awards?

De uitreiking van de Nightlife awards is jaarlijks het grootste feest voor de Nightlifebranche. Vele ondernemen en personeelsleden die trots zijn op het bedrijf waarvoor ze werken komen samen om hun behaalde successen van het afgelopen jaar te vieren en vakgenoten uit het hele land te ontmoeten.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment