minime

KAMPEN -  Tijdens het Mini Me Theaterfestival valt er in het hele theater van de Stadsgehoorzaal in Kampen wat te ontdekken. Kom kijken en spelen! Bekijk een toffe voorstelling, bouw een reuzenkartonnentoren in de theaterspeeltuin, doe gekke proefjes in het theaterlab en ga los tijdens het kinderpopconcert.  Vanaf 14.00 uur op zondag 26 januari staan de  deuren open en om 14.30 uur start de voorstelling. Je kunt tot 17.00 uur komen spelen!  Reserveer door te kiezen uit de volgende voorstellingen. Je kaartje voor de voorstelling is tevens het entreebewijs voor het Mini Me Theaterfestival. De overige activiteiten zijn voor alle leeftijden, hier is geen extra kaartje voor nodig.  DIKKIE DIK EN DE TAART (2-4 jaarReserveer hier 
Dikkie Dik en de taart is een kleine, sfeervolle muziekvoorstelling. Er mag volop gezongen en geroepen worden bij nieuwe originele liedjes over Dikkie Dik. Een lief verhaal rond een levensgroot boek met originele Dikkie Dik-tekeningen van Jet Boeke.   

WOESTE WILLEM (5-8 jaar)Reserveer hier
Willem woont alleen aan de rand van het bos. Hij geniet van de rust die hij heeft verdiend na een leven vol gevaarlijke avonturen. Hij zingt zeeroversliedjes, loert wat door zijn verrekijker over het water tot opeens een klein jongetje de rust verstoort. Een vertelvoorstelling door meesterverteller Harro van Lien.  


Mini Me Theaterfestival is onderdeel van het Nationaal Theaterweekend en wordt mogelijk gemaakt door de BankGiroLoterij. 
Tijdens het weekend van vrijdag 24, 25 en 26 januari 2020 kun je voor slechts € 10,- naar een voorstelling. Hou je van toneel of muziek? Kom je met of zonder kinderen? Ons programma biedt voor elk wat wils!

foyer

€ 10,00

€ 10,00  jeugd t/m 12 jaar

prijzen zijn exclusief € 1,50 bij online of telefonisch bestellen

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment