quintus centrum voor kunsteducatie

KAMPEN - Creatief bezig zijn, maakt gelukkig, geeft energie én zelfvertrouwen! Nieuwe dingen leren is bovendien goed voor je brein. Alle reden om te kijken of er in het cursusprogramma van Quintus  iets voor jou bij is! Weinig tijd? Geen punt. Kies voor de korte cursussen die deze en volgende maand weer van start gaan!

 

Het blijkt keer op keer uit allerlei onderzoeken. Muziek, dans, theater, creatieve activiteiten: het houdt je gezond en je wordt er blij van. Dat begint al bij de allerjongsten. Dus kom met je kind naar Muziek op Schoot, Kleuteravontuur met muziekinstrumenten, Peuterdans, Kleuterdans, Kleuterfluit, Muziekstart, een Muzikale Speeltuin of het Modeatelier voor kinderen.

Jongeren & volwassenen
Ook voor jongeren en volwassenen staat er van alles op het programma waar je blij van wordt. Ga Botanisch Schilderen, Regisseren, Presenteren, Rappen of Fotograferen. Leer een ambacht als glas-in-lood, glasfusion of edelsmeden. Unieke nieuwkomers zijn de cursussen ‘Recycle Kunst’ van docent Mattias van Wijnen en ‘Fotografie: Personal Project’ van kunstenares/fotografe Ursula van de Bunte. Ook nieuw is Dans Anders, voor deelnemers met een lichamelijke beperking.

Voor meer info over inhoud, startdata en prijzen, kijk je hier of bel 038-3371200.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment