move

KAMPEN - Vuur & Vlam Produkties organiseert al op 15 februari een workshopdag voor alle dansers vanaf 12 jaar in Kampen en omstreken. De workshops zijn gratis toegankelijk, maar van tevoren aanmelden is wel noodzakelijk. Wil je je aanmelden of heb je vragen? Mail dan naar info@stadsgehoorzaalkampen.nl">info@stadsgehoorzaalkampen.nl.



Programma
13:30-14:00 uur inloop
14:00-15:00 uur workshop 1
15:00-15:15 uur pauze
15:15-16:15 uur workshop 2
16:15-16:30 uur pauze
16:30-17:30 uur workshop 3
17:30-18:00 uur voorstelling ON--LINE--OFF
18:00-19:00 uur borrel en bittergarnituur
19:00 uur einde

Meer informatie over de docenten? Klik op het pijltje hieronder om verder te lezen.

Workshop ISABEL HOITING 
Commercial / Streetdance 

Uitdagend, snel en met veel aandacht voor performance. 
Isabel behaalde in 2016 haar bachelor Dans en docent dans bij Lucia Marthas Institute for performing arts. Vrijwel meteen na haar afstuderen danste ze twee jaar in het ensemble van Disney’s musical The Lion King. Op dit moment is Isabel werkzaam als allround danser in het commerciële werkveld en doet ze opdrachten voor onder andere Nike, Asics, Villa Thalia, The Voice, Vuur & Vlam Produkties en artiesten in binnen en buitenland.

Workshop EDGAR SAGARRA 

Technisch / modern met een Cubaanse touch 
Edgar is geboren in Cuba en heeft daar zijn studie dans afgerond op de universiteit in Havana. Na zijn studie heeft hij in verschillende producties gespeeld waaronder de Lion King in Mexico en On your feet in Nederland. Hij is op dit moment werkzaam als allround danser en choreograaf en is hij een van de vaste dansers bij Vuur & Vlam produkties. Zijn Cubaanse roots zijn goed terug te vinden in zijn stijl. 

Workshop VUUR & VLAM  
Dans interpretatie  

Vuur & Vlam produkties is een dansproductiehuis, van choreografen Marjan Hommes en Germa Scholten, gevestigd in Kampen. Vuur & Vlam ontwikkelt professionele projecten van klein tot groot, Vaak met een maatschappelijk thema of een actueel onderwerp als inspiratie. In deze workshop leer je hoe het is om professioneel danser te zijn en hoe je over elk onderwerp een dans kunt maken. 

Voorstelling ON-- >LINE< --OFF 
We leiden massaal aan FOMO; Fear of missing out. Altijd online 24 hours a day. Iedere like voelt als een beloning en geeft een lekker gevoel. Instagram, facebook, twitter en games zijn onze grootste vrienden. We kunnen niet meer zonder. Vuur & Vlam danst over de druk van social media waar iedereen zijn perfecte leven laat zien maar de eenzaamheid op de loer ligt.

grote zaal

gratis entree

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment