quintus centrum voor kunsteducatie

KAMPEN - 'Oh, oh, Den Haag, mooie stad achter de duinen', luidt het bekende liedje. Maar ook met mooie musea! Want op zaterdag 21 maart gaat de Quintus Cultuurreis naar Beelden aan Zee in Scheveningen en Kunstmuseum Den Haag, voorheen gemeentemuseum Den Haag. Als kers op de taart wordt ’s middags ook nog Museum Gouda bezocht. Het is de 14e keer dat keramiekdocent en kunstenaar Jan Kamphuis de inmiddels traditionele Cultuurreis organiseert.

Ook dit jaar staat hij garant voor een inspirerend programma. De exposities en tentoonstellingen in de drie musea variëren van keramiek tot schilderijen en van bekende namen tot nieuwkomers. 'Breitner vs Israels - Vrienden en Rivalen', 'Koninklijk Blauw' in samenwerking met Paleis het Loo en de tentoonstelling 'De Maatschappelijke Ladder' van Jeroen Eisinga. Maar ook 'Mensbeeld - Mensbeest' van Germaine Richier, 'A Mutating Story' van Jacob van der Beugel, experimentele glazuren van Chris Lanooy én de exposities 'Stilleven' en 'Buiten Schilderen'. Je kunt het allemaal bewonderen tijdens de Cultuurreis op 21 maart. 

Kosten
De kosten voor de Quintus Cultuurreis bedragen €49,50 p.p. Hierbij inbegrepen zijn het vervoer per touringcar, koffie/thee op de heenreis, een lunchpakket en een eenvoudig diner. De toegang tot de musea is niet bij de prijs van de cultuurreis in begrepen en afhankelijk van uw keuze en kortingskaarten zoals de Museumkaart. Kijk hier voor uitgebreide informatie, het programmaoverzicht en digitaal aanmelden. 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment