Webheader Crazy Pianos 2020

KAMPEN - Na de succesvolle edities van de afgelopen jaren, betreden de topmuzikanten van Crazy Pianos op 7 maart 2020 opnieuw het podium van de Music Club Kampen. De twee knalrode vleugels, saxofonist en drummer beloven opnieuw voor een fantastische show te zorgen. Al jarenlang is de pianobar in Scheveningen een ware attractie, waar de Crazy Pianisten de tent op z’n kop zetten. Zaterdag 7 maart is de Music Club het toneel voor een spectaculaire avond.

Niet alleen de muziek is veelbelovend, ook het entourage en decor blijft niet achter. Tijdens de Crazy Pianos waan je je in een echte pianobar, waarvan de zaal volledig op zijn kop wordt gezet met spectaculaire acts achter, op en onder de beroemde rode piano’s.

Zin in een fantastische show vol piano-entertainment? De hoogwaardige show van het internationale muziekconcept Crazy Pianos biedt veel nieuwe en swingende songs van binnenlandse en buitenlandse bodem. Stilzitten is onmogelijk tijdens deze spectaculaire muziekavond. Wees er snel bij, de vorige edities van Crazy Pianos in de Music Club Kampen waren uitverkocht.

VIP-tickets
Voor dit optreden zijn VIP-tickets beschikbaar. Uniek binnen de Music Club is het VIP-balkon, geplaatst op de bovenste ring van het pand met goed zicht op het podium. De VIP-ruimte is een ruim balkon waar gasten op exclusieve wijze kunnen genieten van een avondje Music Club. Een VIP-ticket verschaft je toegang tot het VIP-balkon en is inclusief garderobe en luxe hapjes. Het VIP-balkon heeft uitstekend zicht op het podium (niet vanaf je tafel!) en laat je op een wel heel speciale manier genieten van het concert.

Complete avond uit met diner
Combineer je concertbezoek met een diner in buffetvorm voorafgaand aan het concert. Van 19.00 uur tot 20.30 uur wordt er een buffet geserveerd door De Feestmeesters.

Timetable (onder voorbehoud):

19.00: Aanvang buffet
20.30: Zaal open
21.30: Crazy Pianos met na afloop de afterparty

De gratis pendelbus rijdt van 20.00 tot 3.00 uur tussen het Meeuwenplein in Kampen en de Music Club.

Prijzen

  • Early-birds 50 stuks beschikbaar voor €12,50 *** UITVERKOCHT ***
  • Regulier ticket €17,50
  • Ticket aan de deur €20,-
  • Concert + buffet ticket €37,50
  • VIP-ticket €45,-
  • Buffet + VIP-ticket €65,-
Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment