inval

IJSSELMUIDEN - In buurthuis het Lokaal zijn allerlei activiteiten te doen voor en door inwoners van IJsselmuiden. Eén van de activiteiten zijn creatieve workshops, de Zoete Inval. Elke twee weken op dinsdagochtend worden creatieve workshops gegeven door inwoners van IJsselmuiden. Zij zetten hun talent in voor diverse activiteiten: schilderen, knutselen, koken etc.

Op zaterdag 7 maart organiseert De Zoete Inval een extra workshopdag: De Zoete Inval XL.

 

Inwoners van IJsselmuiden verzorgen de workshops vrijwillig en er is tijd voor een praatje en een kopje koffie. Zaterdag 7 maart staan de volgende workshops op het programma: koken zonder zakjes, schilderen op steigerhout, kaarten maken en zingen. Er is een Rad van Fortuin waarbij mooie prijzen te winnen zijn.  

Meedoen kost 5 euro per persoon inclusief koffie en een lot. Aanmelden voor de workshop kan tot uiterlijk 3 maart. Stuur een mail naar hetlokaalijsselmuiden@gmail.com Geef daarbij aan met welke workshop je mee wilt doen.

De Zoete Inval XL wordt georganiseerd door de werkgroep Zoete inval en heeft ondersteuning gekregen van Het Beste van Kampen, een initiatief van Welzijn Kampen,  de Stadsgehoorzaal, Stadsarchief Kampen, Stedelijk Museum Kampen, Bibliotheek Kampen en Quintus. Samen trekken ze de wijken in om met cultuur het leven van de inwoners te verrijken.

Meer informatie op www.hetlokaalijsselmuiden.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment