beachvol.jpgcadeau

KAMPEN - Door het Corona-virus zakt de omzet van winkeliers en horecaondernemers natuurlijk als een baksteen, de winkelstraat is leeg en de winkels zelf ook. Hiermee geven we in Nederland goed gehoor aan het advies om binnen te blijven. Gezellig winkelen of uit eten gaan is nu even niet aan de orde.  Daarom vragen de ondernemers je een of meer cadeaubonnen te bestellen bij de ondernemers zelf of bij Kampen Partners. Het eerste is het beste, want dan hebben de ondernemers direct cash en dat hebben ze hard nodig.

Je kunt op www.facebook.com/hanzestadkampen allerlei leuke acties vinden. Ook cadeaubon initiatieven. Een goed alternatief voor ondernemers zonder eigen cadeaubon of als je geen specifieke keuze wilt maken en toch de middenstand wil steunen is Kampen Kado. Daarmee steun je de ondernemers in Kampen ook, want het volledige bestedingsbedrag komt ten goede aan de winkel, het restaurant of de instelling waar je je bon inlevert. De Kampen Kado bon is twee jaar geldig, dus er is na de huidige Coronacrisis volop tijd om je bon te verzilveren.

Je kunt bonnen bestellen in coupures van € 5,- en € 10,-. Dus wil je € 25,- of € 365,- aan bonnen? Dan kan dat! Stuur een WhatsApp bericht met je bestelling naar 06-17453490 of een e-mail naar administratie@kampenpartners.nl, dan regelen wij de rest. Simpel, snel en schoon betalen met een Tikkie of online overmaken: een kind kan de was doen.De bonnen worden vervolgens gratis naar je huis verzonden, dus geef ook even je postadres door. En als je toch in de binnenstad moet zijn dan liggen er ook Kampen Kado bonnen voor je klaar bij The Read Shop Bos. Wel fijn als je dan wilt pinnen in plaats van contant te betalen. Daarmee verklein je de kans op verspreiding van het Coronavirus.

Op www.kampenkado.nl staat een lijst met alle deelnemende bedrijven en organisaties. Daar lees je ook meer over de kleine lettertjes en dergelijke. Heb je verder nog vragen? Bel Roeland Tameling. Inderdaad, via 06-17453490.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment