Stadsarchief Kampen 300px

KAMPEN - Het informatiecentrum in de Stadskazerne hoopt op 2 juni weer open te gaan. Voorlopig alleen op afspraak. De komende tijd wordt gebruikt om op basis van de richtlijnen voor openbare archiefdiensten de juiste voorbereidingen te treffen waarmee de anderhalve meter afstand gewaarborgd kan worden. Tot die tijd helpt men je zo goed mogelijk met de digitale dienstverlening.

Toewerken naar de opening

Het Stadsarchief Kampen bereidt zich voor om vanaf 2 juni - uitsluitend op afspraak - weer open te gaan. De veiligheid van bezoekers en medewerkers vereist diverse aanpassingen, vóór de schermen in de studiezaal en achter de schermen in de archiefbewaarplaats. Uiterlijk in de week van 25 mei wordt meer bekend gemaakt over de aangepaste werkwijze via de nieuwsbrief, website en social media kanalen van het Stadsarchief.

Blijf op de hoogte

Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor de definitieve openingstijden en andere nadere regels, of schrijf je in voor de nieuwsbrief van het Stadsarchief Kampen via info@stadsarchiefkampen.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment