fietspadsluis

KAMPEN - Vanaf half juni start de aanleg van de dijk tussen de Reevesluis en de Drontermeerdijk. Deze dijk is ongeveer 120 meter lang. Er wordt eerst een dijk aangelegd tussen de Reevesluis en het tijdelijk fietspad. Bij dit dijkgedeelte kruist in de toekomst het nieuwe fietspad de dijk. Het nieuwe fietspad wordt gemaakt van beton en wordt 3 meter breed.  Boven op de kruin van de dijk wordt ook de toegangsweg naar het bediengebouw van de Reevesluis gemaakt.

Boven op de kruin van de dijk wordt ook de toegangsweg naar het bediengebouw van de Reevesluis gemaakt. Deze wordt 5 meter breed en wordt van een asfaltverharding gemaakt. Als alles volgens planning verloopt is het nieuwe fietspad eind augustus/begin september klaar voor gebruik. Als het nieuwe fietspad open is, kan het tijdelijke fietspad worden verwijderd. Gehoopt wordt  dat de dijk tussen de Drontermeerdijk en de Reevesluis half september klaar is.


Daarna gaat men aan de slag met de werkzaamheden op de middenkistdam (tussen de schutsluis en de spuisluis in) en de oostelijk kistdam (ten oosten van de spuisluis).

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment