klungel

KAMPEN - Ben jij ergens handig in of klungel je juist ergens mee? ‘Ik kan en ik klungel’ is een project van Bibliotheek Kampen waarbij we elkaar kunnen ondersteunen met praktische vaardigheden. Klungel jij met de computer, maar kun jij heel goed breien? Er is vást een Kampenaar die jou kan helpen, en jij weer iemand met wat anders. Z

We klungelen allemaal, maar heel veel andere dingen kunnen we wél. Bijvoorbeeld het aanzetten van knopen, verse soep maken, een band plakken, videobellen, groenten verbouwen, lezen, stoofvlees maken, Facebooken en Whatsappen, een stekker aanzetten, enz. enz. Er zijn heel veel praktische dingen waar we wel eens hulp bij zouden willen, of het nu eindelijk eens goed onder de knie krijgen: het helemaal zelf kunnen.

Natuurlijk zijn er heel veel boeken in onze Bibliotheek met handige tips en uitleg over allerhande praktische onderwerpen, en ook online is veel informatie beschikbaar, maar soms leert het veel fijner als iemand het je even voordoet, zodat je het goed kunt zien. Of misschien wil je juist leren hoe dat werkt, dat internet?

Stel je vraag in de bieb op het Ik kan en ik klungel-bord, en nu maar hopen dat je wordt gebeld of gemaild door een mede-Kampenaar. Wie weet wat jij diegene nog kunt leren!

Het project loopt van 1 juli tot 1 september.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment