mobl

KAMPEN - Vind jij het leuk om met je mobiele telefoon (of die van je familieleden) te fotograferen? Zou je daar nog beter in willen worden? In de toffe workshop 'Rara, wat zie ik' voor kinderen van 4 t/m 8 jaar, ga je samen met je vader, moeder, opa, oma, broer, zus of andere begeleider, bezig met close-up fotografie! Docente Betty Zieltjens begint met een korte, inspirerende uitleg. Daarna gaan jullie buiten lekker zelf aan de slag. Oudere kinderen kunnen dit misschien wel alleen.

Aan het eind van de workshop kom je weer bij elkaar om de resultaten te bekijken! Neem je eigen telefoon of tablet mee om de mooiste foto’s te maken. De prijs van deze workshop is € 7,50 p.p. (deelname van begeleider is gratis). Schrijf je snel in want er kunnen maximaal 10 kinderen meedoen. Met de bevestiging van deze workshop mag je ook aan alle vrijspel- en pleinactiviteiten meedoen waaronder stoepkrijten, bamboestiek, het kubbspel en nog veel meer. En er is limonade, koffie en thee. Kortom, de Quintus Summerschool wil je niet missen!

De ontvangstbevestiging van je inschrijving is eveneens je toegangsbewijs. Bewaar deze mail dus goed en laat hem zien bij de kassa/receptie.

De workshop is op 10 augustus 2020. Aanvang 10.30 uur.

Inschrijven kan HIER

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment