20190425 124218

IJSSELMUIDEN - In de zomervakantie organiseert Show- en Drumfanfare Oranje,elke week een muziek of dans/twirl activiteit in het clubgebouw aan de Erfgenamenstraat 1a in IJsselmuiden. Uiteraard coronaproof.

We hebben roerige maanden achter de rug en daardoor is er bij veel gezinnen roet in het eten gegooid wat betreft de vakantieplannen. Zo langzamerhand mogen we gelukkig steeds en daarom heft how- en Drumfanfare Oranje gemeend het clubgebouw open te stellen en activiteiten te organiseren voor de kinderen. Het blijkt des te meer dat het ontmoeten van elkaar, de mooie dingen samen doen, je ontwikkelen, waarde geven aan ons leven. Hoe mooi is het om deze zomer elkaar te mogen ontmoeten, je te ontwikkelen en plezier te maken met elkaar. Dee missie is ‘Samen muziek beleven’.

 Agenda

Week 28 - 10 juli – Move and Dance, een te gekke dansles met de dance & twirl girls

Week 29 - 15 juli – Energy and Rhythm, drum samen met mr. Rhythm erop los

Week 30 - 23 juli – Feel the Music, toeter alles bij elkaar samen  met mr. pTrumpet

Week 31 - 31 juli – Energy and Rhythm, drum samen met mr. Rhythm erop los

Week 32 - 7 augustus – Move and Dance, een te gekke dansles met de dance & twirl girls

Week 33 - 13 augustus –  Having fun, schuif aan bij mr. pBone en ontdek de geheimen van de trombone

Tijdens alle activiteiten worden de richtlijnen gehanteerd die opgesteld zijn door het  RIVM.

Oranje nodigt alle kinderen van groep 3 t/m 8  van de basisscholen uit. De zomeractiviteiten worden financieel ondersteund door de Gemeente Kampen. Zij steunen dit jaar culturele initiatieven, waardoor iedereen kan deelnemen aan deze activiteiten.

Deelname is gratis. Aanmelden is verplicht en er zijn een beperkt aantal plaatsen per activiteit. Aanmelden: promotie@oranje-ijsselmuiden.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment