b 600 0 16777215 00 images nieuws cursusprogramma 2020 2021

KAMPEN - Maak het bij Quintus! Dat is het motto voor het seizoen 2020-2021. Want kunst maak je met je handen, je hoofd en vanuit je hart. Het is een manier om jezelf te uiten en gelijkgestemden te ontmoeten. Het geeft ook plezier, schept ruimte in je hoofd, biedt ontspanning en ontwikkelt je creatieve talent. Wat wil jij dit seizoen maken?


Het nieuwe cursusprogramma wordt jaarlijksgepresenteerd tijdens het Open Huis, een middag met veel activiteiten, kijken, luisteren en genieten. Dit jaar doet Quintus dat digitaal en coronaproof! Quintus neemt je graag mee op een virtuele tour door het programma. Een soort ‘Open Huis bij je thuis’. Als muzikale opening dit heerlijke Open Huis lied gemaakt door de muziekdocenten. En blader hier vanuit je luie stoel door de kakelverse jaarbrochure. Leuk weetje: op de cover staan vier trotse Quintuscursisten!

Nieuw
Voor seizoen 2020-2021 is een inspirerend, leuk en leerzaam cursusprogramma samengesteld. Een combinatie van dat wat je live van Quintus gewend bent én een ‘Quintus@home mogelijkheid, vanuit de ervaringen die men de afgelopen maanden heeft opgedaan. Ben je niet in de gelegenheid om op locatie muziekles te volgen, woon je elders vanwege stage, zit je met je been in het gips of wil je gewoon les vanuit je eigen omgeving? Met Quintus@home krijg je online les van je muziekdocent (graag bij het inschrijven aangeven in het opmerkingenveld). Lekker makkelijk! En goed om te weten: naast muzieklessen ontwikkelt Quintus ook voor de andere kunstvakken online cursussen

Kortingen
Goed om te weten! Het kan zijn dat je in aanmerking komt voor gezinskorting, cursuskorting, meedoenbon, inkomenskorting (ook als student!) en verenigingskorting (tot 50%!). Hier vind je de kortingen op een rij.

Tip
Wil je de brochure met het nieuwe cursusprogramma per post ontvangen? Bel (038-3371200) of mail (info@quintuskampen.nl). En om alvast in je agenda te zetten:

  • Summerschool van maandag 10 t/m vrijdag 14 augustus: workshops en activiteiten voor jong en oud!
  • Open lesweek zaterdag 12 t/m zaterdag 19 september: boordevol inspirerende activiteiten. 

Het programma voor de Summerschool en de Open Lesweek is volop in ontwikkeling. Binnenkort vind je hier meer informatie.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment