puppy

KAMPEN -  Als ergens de uitdrukking  “een goed begin is het halve werk“ opgaat dan is dat bij de aanschaf en opvoeding van een pup. De eerste levensfase van uw pup is cruciaal voor de rest van zijn leven. Bij de puppycursus van hondenclub de IJsselmond, die op 18 augustus start, is er aandacht voor alle facetten van het opgroeien van je nieuwe gezinslid.

Puppycursus

De cursus begint met een theorieavond waarin alle zaken die belangrijk zijn worden behandeld, van het zindelijk maken tot het alleen laten. Wat is een hond en waarom hij dingen doet. Ongewenst gedrag afleren en de basis leggen voor een gehoorzame huishond, waar u in de toekomst veel plezier aan kunt hebben. Ook kunt u bij de ervaren instructeurs terecht voor alle overige zaken die u tijdens het opvoeden van uw pup tegenkomt.

In de praktijk lessen zullen we samen met u de basis leggen voor een goede socialisatie en basis gehoorzaamheid. Aan de orde komen zaken als een goede band (verstandhouding),het opdoen van sociale contacten met soortgenoten, en een goede basis voor gehoorzaamheid. Want u zult zoveel meer plezier aan uw hond beleven als hij sociaal en gehoorzaam  is. Deze lessen zullen niet alleen gegeven worden op ons trainingsveld maar ook in de praktijk.

Kortom een cursus waarin u leert om de perfecte baas  voor uw hond te zijn die hij verdient.

Ook is het tijdens de cursus mogelijk om in te stromen omdat het niet wenselijk is om eerst bijvoorbeeld 8 weken te moeten wachten voordat de nieuwe cursus start.

Kosten voor de cursus zijn 50 euro voor 10 lessen.

De cursus word gegeven aan de Melmerweg 2 in Kampen.

Aanmelden kan via de mail: vhvdeijsselmond@gmail.com

Voor meer informatie kunt u bellen/WhatsApp met Gerben: 0646298790

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment