Mirre op de fiets

Fietsfanaten kunnen binnenkort genieten van een mooie nieuwe fietsroute langs de IJssel. Fietsblogger Mirre Oost van De Nederlandse Toerist geeft alvast een sneak preview van de hoogtepunten. Kenmerkend aan de route zijn de oude Hanzesteden Doesburg, Zutphen, Deventer, Zwolle en Kampen. Over een kronkelend fietspad over dijken en uiterwaarden ontdek je de steden en authentieke dorpjes langs de IJssel.

Fietstocht

Aankomend weekend, van donderdag 20 tot en met zondag 23 augustus, ontdekt Mirre de Hanzesteden langs de IJssel op de fiets. Via haar social media kanalen deelt ze haar ervaringen en leuke wetenswaardigheden over de fietsroute. Ook maakt ze met haar drone mooie luchtbeelden van de steden.

Tips

Wie leuke tips heeft voor plekken die Mirre écht niet mag missen tijdens haar fietsroute langs de IJssel, kan deze insturen via info@denederlandsetoerist.nl.

Over De Nederlandse Toerist

Als toerist in eigen land laat De Nederlandse Toerist jou de allerleukste toeristische plekken van Nederland zien. Van toeristische activiteiten tot fietsroutes en van leuke steden tot recreëren in de natuur. Tips vind je op Instagram, Facebook, YouTube en de website www.deNederlandseToerist.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment