ukien

KAMPEN -  Op zaterdag 26 september spelen The Soul Cages de grootste hits van Sting en The Police, live in ’t Ukien aan de Korteweg 4. Een ode aan één van de bekendste muzikanten van de afgelopen 30 jaar, door muzikanten van eigen bodem. Drummer/zanger Bauke Bakker (bekend van o.a. Bertolf en Her Majesty) had van jongs af aan al een voorliefde voor de muziek van The Police en Sting. De muziek was voor hem als drummer maar ook als zanger en liedjesschrijver een enorme inspiratiebron. Er moest dus maar gauw een Sting & The Police tribute band worden opgezet, en dan ook direct de beste, geen geleuter.


The Soul Cages duiken helemaal tot in de puntjes in de muziek en de sound van Sting en The Police. De liedjes worden met heel veel respect gespeeld, al wordt er ook regelmatig een eigen draai aan gegeven. Je hoort een mooie combinatie van de eigenwijze punk/reggae/rock nummers van The Police en de indrukwekkende sferische liedjes van Sting.

Om je te laten meevoeren, terug in de tijd. Of gewoon omdat je muzikaal vakmanschap kunt waarderen.
Tickets zijn in de voorverkoop voor €12,50 verkrijgbaar bij Blue Music (geopend op vrijdag van 12.00-18.00 uur en op zaterdag van 10.00-14.00 uur), bij Tourist Info en online via de website van ’t Ukien, www.ukien.nl. Op de avond zelf kost een kaartje aan de deur 15 euro. Vanwege Corona is er een zeer beperkt aantal tickets verkrijgbaar en zullen voor betreden van de zaal uw contactgegevens worden genoteerd. Ondanks de maatregelen belooft het een onvergetelijke avond te worden.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment