Goochelaar Jan Sterke Verhalen

KAMPEN -  De opa van Goochelaar Jan vertelt verhalen uit zijn jeugd. Sterke verhalen. Hele sterke verhalen! Wat moet je geloven? Wat is echt en wat niet?  Kom naar de gratis voorstelling en luister naar sterke verhalen. Hele sterke verhalen op woensdag 30 september van  14.00 - 15.00 uur in de van Mulkenzaal op de 2e etage in de Stadskazerne. De voorstelling is bedoeld voor kinderen 4 t/m 12 jaar.

Een prachtige gratis voorstelling die ervoor zorgt dat jong en oud zin krijgen om te gaan lezen. De magie van de voorstelling zit hem niet alleen in de mooie goocheltrucs, maar vooral ook in de manier waarop Goochelaar Jan de ongelooflijke hoeveelheid van 37 boeken verwerkt heeft in het meeslepende verhaal over de reizen van zijn opa. 

 Kinderen en leerkrachten worden meegenomen in de verhalen. Zowel de kleuters uit groep 1 als de grote kinderen uit groep 8 zijn een uur lang geboeid. Wanneer de aandacht een beetje verslapt, komt Jan alweer met een goocheltruc of een bijzondere en altijd grappige wending in het verhaal. De bijpassende muziek en kostuums zorgen voor een aansprekend geheel.

De voorstelling is heel interactief. Kinderen zijn de assistenten bij de verschillende goochelacts.  Ze worden beloond met applaus, een ster en een diploma. In deze voorstelling wordt iedereen meegenomen in een fantasierijke wereld. De voorstelling leert je dat boeken de sleutel zijn tot je fantasie: Lees boeken, en wees de ster van je eigen verhaal.

Groepstickets

Vanwege de corona-maatregelen zijn er voor volwassenen maximaal 30 plaatsen beschikbaar. Maar: Voor kinderen geldt geen limiet. :-) Met een groepsticket reserveer je voor jezelf als volwassene een plekje, en geef je aan met hoeveel kinderen je dit geweldige feest gaat meemaken.

Het kan voorkomen dat er op de dag zelf misschien toch minder of misschien wel veel meer kinderen mee kunnen komen naar de voorstelling. Dat is geen enkel probleem. Zolang de volwassene maar een kaartje heeft gereserveerd.

Bestel HIER tickets

Samen met jullie corona-proof:

  1. Jullie zijn van harte welkom als jullie of jullie huisgenoten geen last hebben van klachten zoals hoesten, neusverkoudheid, niezen, loopneus, verhoging.
  2. Volwassenen: Houd 1,5 meter afstand van elkaar. Kinderen tot 12 jaar mogen zich vrij bewegen.
  3. Was en ontsmet jullie handen thuis, en bij aankomst
  4. Er mogen maximaal 30 ouders/begeleiders/volwassenen aanwezig zijn
Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment