thumbnail WhatsApp Image 2020 09 18 at 11.13.36

KAMPEN -  Op 25 en 26 september openen twee jonge Kamper ondernemers, Anne Uelderink (AnUel, vintage- en tweedehands kledingstukken en accessoires) en Iris Hooisma (Vintageby liefs Iris, vintage- en tweedehands interieur en woonaccessoires) een weekend lang in de binnenstad van Kampen (Oudestraat 74) de deuren voor een duurzame pop-up store met voornaamste doel klanten duidelijk te maken dat producten die een vorig leven hebben gehad nog fantastisch zijn om een volgend leven te gunnen.

Duurzaam De pop-up store staat in het teken van duurzaamheid en sluit perfect aan bij de Dutch Sustainable Fashion Week. Dit jaar zonder spraakmakende shows, maar juist met de focus op transparantie in de winkelstraten van de Nederlandse steden. Transparantie? Anne: “Iris en ik hebben een duurzame winkel waar betaalbare producten worden aangeboden. Hierdoor wordt het voor iedereen toegankelijk om uiteindelijk een steentje bij te dragen aan onder andere verbeteringen voor het klimaat.”

Betaalbaar Naast duurzaamheid vindt ook Iris betaalbaarheid een belangrijk argument om de pop-up store te openen. Zij biedt haar unieke vintage woonaccessoires graag aan voor een prijs die ieders portemonnee past: “Ik wil dat iedereen in de gelegenheid wordt gesteld om een uniek (verzamel)item aan te schaffen!”

Coronaproof Uiteraard worden er tijdens de 25e en 26e maatregelen getroffen om de winkel coronaproof, dus veilig, te houden. Anne en Iris houden rekening met een maximaal aantal personen in de winkel. Ook zijn er desinfecterende voorzieningen aanwezig.

Goodiebag De eerste dertig kopende klanten ontvangen van de dames een goedgevulde goodiebag met daarin producten en aanbiedingen van tal van andere lokale ondernemers aan. Beide: “Wij kijken erg uit naar de pop-up store en hopelijk jullie ook! Dus noteer de 25e en/of de 26e september in je agenda. We zien je graag op de Oudestraat 74!”

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment