94220689 2929999350449245 7512092238168457216 o

KAMPEN -  Jeugdvereniging Polaris bestaat inmiddels al bijna 5 jaar en groeit uit zijn jasje. Binnenkort start op zaterdagochtend een groep voor kinderen van 5 t/m 7 jaar oud. Met allerlei avontuurlijke spellen gaan zij met leeftijdsgenootjes buiten beleven. Voor deze groep zoeken zij versterking. Polaris zoekt enthousiaste leiding die het leuk vindt om iedere zaterdagochtend een groep kinderen een afwisselend programma aan te bieden dat past bij hun leeftijd. Ze zijn daarvoor op zoek naar jonge mensen vanaf ±18 jaar die de uitdaging aan willen gaan. Ervaring heb je niet nodig. Als je het leuk vindt, dan komt de ervaring vanzelf wel!

Wat je ervoor terug krijgt? Naast een heleboel blije kinderen, kom je in een gezellig en jong leidingteam met wie je snel vrienden wordt. Ook gaan ze een paar keer per jaar met alle leiding van de club op leidingkamp. Daar leren ze elkaar alles over het leiding geven, de belevingswereld van kinderen en handige skills. Tijdens zo’n kamp is er veel gezelligheid en worden natuurlijk sterke verhalen bij het kampvuur verteld.

Kun jij op tegen een groep overenthousiaste kids tussen de 5 en 7 jaar oud? Heb je een beetje tijd over op zaterdagochtend en wil je jouw vrije tijd op een leuke manier besteden? Laat dan van je horen!

Niet helemaal jouw leeftijdsgroep? Polaris is net gestart met een groep 16-plussers die al een beetje weten hoe de wereld in elkaar zit. Zij maken zelf hun wekelijkse programma en organiseren zelf hun activiteiten. Denk aan een zomerkamp in het buitenland, zoals Hongarije of Zwitserland. Maar daar hebben ze ook wat begeleiding bij nodig. Is dat meer iets voor jou, neem dan ook contact op om eens kennis te maken!

Wat is Polaris?

Polaris neemt kinderen mee naar buiten! Kinderen parkeren zichzelf steeds meer met de tablet op de bank en de buitenwereld wordt steeds onbekender. Polaris neemt ze mee om die wereld te ontdekken. Dat doen ze met activiteiten die niet alleen leuk zijn, maar ze leren de kinderen ook echte teamskills en leiderschapsskills aan, waar ze ook in de toekomst nog veel aan hebben. Maak je op je zevende nog een hut in het bos, als je 12 bent slaap je soms al eens een nachtje in je zelfgebouwde shelter. Op je 16e word je uitgedaagd om zelf je hele kamp te organiseren. Ze doen dus veel meer dan activiteiten in het bos of op het trapveldje om de hoek. Er zit een visie achter. Een visie van samenwerking, avontuur, uitdaging én plezier. E-mail: info@polariskampen.nl

Meer info over Polaris: www.polariskampen.nl of check de socials.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment