thumbnail agendas 2 2b

KAMPEN -  Voor 2021 komt cultuurZIEN met een unieke agenda vol foto's van de Ijssel voor Kampen. De agenda is in 2 formaten verkrijgbaar en in beiden worden in totaal 122 foto's afgedrukt. De IJsselagenda is  te bestellen via kunst@cultuurzien.nl of bel met (038)331 10 24.

Een jaar lang bijna iedere ochtend rond 08.00 uur een foto maken van de IJssel, wordt door cultuurZIEN omgezet in een jaar lang genieten van de IJssel in een agenda. Per week is een kleinere foto van de IJssel afgedrukt en verdeeld over de gehele agenda 15 foto's over een hele pagina. De foto's volgen de loop van het jaar.

De week is verdeeld over twee pagina's: maandag tot en met vrijdag links; zaterdag, zondag en een foto rechts. De agenda is verkrijgbaar in twee formaten. Het grootste formaat is een bureau-agenda van ca. 15 x 20 cm. met petrolblauwe linnenkaft en gelijmde rug, kosten € 30, - per stuk (excl. verzendkosten). Het handige, kleine formaat is ca. 10 x 15 cm met plastic omslag en bladwijzer en een spiraal als rug, kosten € 20, - (excl. verzendkosten).  De IJsselagenda is vanaf nu te bestellen via kunst@cultuurzien.nl of bel (038)3311024. Eind november wordt een eerste bestelling gedaan. Wil je de agenda cadeau geven? Bestel dan tijdig.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment