quintus centrum voor kunsteducatie

KAMPEN - Vanaf vandaag - donderdag 19 november - kunnen de cursussen bij Quintus voor deelnemers vanaf 18 jaar weer starten. Dit betekent dat ook de ouder-en-kind cursussen zoals Muziek-op-Schoot en Peuterdans weer worden hervat. Verder ben je als (groot)ouder/verzorger voor het halen/brengen van je (klein)kind weer welkom in de gebouwen van Quintus. De aanpassingen zijn er vanwege de persconferentie van het kabinet.

"Helaas is gebleken dat de koorcursussen voor volwassenen vooralsnog niet kunnen starten. Dit geldt ook voor de musical-zanglessen voor iedereen vanaf 13 jaar. Een onverwachte tegenvaller. Gezien de onderbouwing voor deze nieuwe richtlijn van de overheid en de positieve ervaring die we binnen Quintus met deze lessen hebben, doen wij ons best hiervoor alsnog toestemming te krijgen. We houden jullie op de hoogte,' laat Quintus weten.

De lessen van de cursisten Kunst & Ambacht die eens per twee weken een cursus volgen, gaan verder op de reeds geplande data. De les die de afgelopen twee weken niet doorgegaan is, wordt aan het eind van de cursus in overleg met de docent ingehaald. Mocht je vragen hebben, stel ze gerust. Dat kan bij de collega’s van de informatiebalie via tel. 038- 337 12 00 of info@quintuskampen.nl. Vragen stellen kan natuurlijk ook bij je docent.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment