bieb kampen

KAMPEN - Ter ere van het 100-jarig bestaan wil de Bibliotheek Kampen samen met jullie een kunstwerk te maken genaamd 'Verhalenhotel.' Hiervoor ontvangt de bibliotheek graag jullie verhalen over Bibliotheek Kampen. Verhalen over vroeger, grappige herinneringen, of jouw visie voor de toekomst. Hoe ziet de bieb eruit over 100 jaar?

Wie langs De Stadskazerne loopt ziet het kunstwerk al groeien achter de ramen. Zet je verbeeldingskracht aan en bouw mee aan dit gezamenlijke kunstwerk met de titel 'Verhalenhotel'.

Beeldend kunstenaar Karin Gerfen, bekend van haar installaties, maakt samen met jullie een grote verzameling met kleine kartonnen (bijen)huisjes waarin jullie verhalen vormgegeven zijn.

Deel je herinneringen aan de Bibliotheek; een ontmoeting die je is bijgebleven, hoe het vroeger ging in het Gotisch huis of aan de Kennedylaan. Of fantaseer over hoe de bibliotheek er over 100 jaar uitziet. We zijn heel benieuwd!

Meedoen

Geef je herinnering, verhaal, idee, anekdote of wens vorm in een mooi bijenhuisje (binnenkort weer verkrijgbaar in de bieb), of in een tekst van maximaal 1 A4. (meedoen@100jaarbiebkampen.nl)

Meer informatie vind je op deze pagina.

Heb je al een doosje opgehaald en ben je klaar met knutselen? Lever het dan weer in bij de bieb in De Stadskazerne, dan zal Karin Gerfen het een mooi plekje in het kunstwerk geven.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment