Longfonds

KAMPEN/ZWOLLE -  Op dinsdag 4 mei 2021, Wereld Astma dag, organiseert het Longfonds van 11.00 tot 12.00 uu een online bijeenkomst in de vorm van een digitale koffietafel. Het onderwerp is deze keer: Alles over astma. Spreker is Liesette Hulstein - verpleegkundig specialist en werkzaam bij IsalaTijdens de bijeenkomst is er alle gelegenheid om met de zorgverlener(s) in gesprek te gaan en samen ervaringen uit te wisselen.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden op de website van het Longfonds, via deze link.

Over de digitale koffietafels

Vanwege de situatie rondom het Coronavirus heeft het Longfonds alle fysieke bijeenkomsten (de Longpunten) voor mensen met een longziekte voorlopig afgelast.  Er zijn nu de ‘digitale koffietafels’, online ontmoetingen georganiseerd door het Longfonds waar Isala regelmatig medewerking aan verleent. 

Via een computer met internet kunt u met elkaar in gesprek gaan, ervaringen delen en vragen stellen aan een zorgverlener. Of om alleen te luisteren. Vanuit uw eigen huiskamer met een kopje koffie of thee!

Het Longfonds organiseert de digitale koffietafels samen met de werkgroepen van de regionale Longpunten en met zorgverleners rondom een bepaald onderwerp dat interessant is voor mensen met een longziekte. Longverpleegkundigen van Isala werken regelmatig mee aan diverse longpunten in de regio.

Bekijk het volledige programma van de digitale koffietafels in Overijssel, Drenthe en Groningen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment