hanze 1

KAMPEN -  Privé stadswandeling o.l.v. kunsthistoricus en gids Reinier de Wit. Treed in de voetsporen van Maarten, Cis en Vincent van Rossem en bezoek de hartelijke Hanzestad Kampen. Ook jouw jouw stadswandeling boek je op www.vanrossemsinkampen.nl/#boek

Kunsthistoricus en gids Reinier de Wit laat u de plekken zien die de Van Rossems hebben bezocht en vertelt u over de rijke cultuurgeschiedenis van Kampen en haar spraakmakende persoonlijkheden.

Ontdek bijvoorbeeld het verhaal van de Kogge van Kampen: de varende geldmachines die van Kampen in de Middeleeuwen één van de meest machtige en welvarende hanzesteden van Noordwest-Europa maakten. Of het verhaal van Dokter Kolff: ikoon en boegbeeld van Kampen. Kent u sigarenmaker in hart en nieren Tinus Vinke? Na de wandeling met Kampen & Beyond weet u er alles van. Ontdek Kampen, 17e eeuws bolwerk van de Remonstranten ofwel de ‘Rekkelijken’

Verzamelplaats: Vóór de ingang van Stedelijk Museum Kampen, Oudestraat 133. Uw gids is herkenbaar aan de badge van Kampen & Beyond.

Let op: De stadswandelingen kunt u per 2 personen of meer boeken indien uit 1 huishouden, dit in verband met de huidige Corona maatregelen.

Goed om te weten: 
‘In het voetspoor van de Van Rossems’ start op 12 juni, tenzij dit vanwege eventuele nieuwe coronamaatregelen niet mogelijk blijkt. Het is een initiatief van Kampen Partners in samenwerking met IJsseldelta Marketing en Kamper Events met steun van onder meer het Evenementen Platform Kampen.

Contact:
Heb je vragen? Neem dan gerust contact op! Stuur een mailtje naar info@kamperevents.nl of bel naar 038 303 16 21.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment