ktkkidz1KAMPEN - Na maanden intensieve voorbereiding presenteren zaterdag 25 april de Music Kidz van het Kamper Trompetter Korps zich als nieuwe jeugdband in Kampen.

Een eigen stoere outfit, nieuwe instrumenten, gediplomeerde instructie en veel meer zaken werden geregeld om de kinderen uitdaging en plezier te geven in het leren muziek maken.

Als onderdeel van de nieuwe opleidingsstructuur werd er voor instroom naar het bekende Jong KTK een nieuwe showband geformeerd met de jongsten van de club.

Zaterdag 25 april zal de hele vereniging stilstaan bij dit bijzondere moment en een korte parade door de Oudestraat verzorgen. Om 14.30 uur vertrekken de KTK Music Kidz, het Jong KTK en het KTK vanaf de Bovenkerk richting het Stedelijk Museum en weer terug.

Tijdens de parade is er een kleine ceremonie waarbij de vereniging officieel het derde onderdeel welkom heet in Kampen. De nieuwe showband zal zelfstandig optredens gaan verzorgen en de eerste staan al geboekt.

De KTK Music Kidz worden mede mogelijk gemaakt door de Rabobank IJsseldelta. Voor meer informatie over deelname kan men terecht bij Rudi Meijerink, 038 - 332 41 89.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment