IJSSELMUIDEN – Op zaterdag 23 augustus gaat de IJsselmuider Oranjevereniging een fietstocht organiseren. De fietstocht is voor leden van IJOV gratis en niet-leden betalen 2,50 per persoon. Ook hebben de deelnemers de mogelijkheid om na afloop van de fietstocht mee te doen met een gezellige barbecue.

De fietstocht start vanaf het terrein van de nieuwe ijsbaan en onderweg wordt er gezorgd voor de nodige consumpties. IJOV heeft besloten om de afstand van 15 km te laten vervallen en alléén de afstand van ±40 km te gaan fietsen. Er is veel meer animo voor de langere afstand. De deelnemers kunnen starten tussen half 1 en half 2 en de tocht zal, inclusief pauzes, ongeveer 4 uur duren. Voor aanvang van de fietstocht wordt de route bekend gemaakt en uitgedeeld.

Na afloop van de fietstocht wordt er een barbecue gehouden op het terrein van de nieuwe IJsbaan. Leden betalen hiervoor 10,- per persoon en niet leden 15,- per persoon all-in. Kinderen tot 12 jaar betalen de helft.

Opgeven voor een of allebei de activiteiten? Mail info@ijov.nl. Of u kunt en briefje in de bus doen bij de IJOV secretaris Harold Kip, Veenstraat 25, 8271 VP in IJsselmuiden. Graag even aangeven met hoeveel personen u wilt komen. Opgeven is niet verplicht maar wel prettig i.v.m. de catering.

Het laatste nieuws kunt u lezen op www.ijov.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment