brunnepestichtingKAMPEN - Eind 2014 hebben een paar buurtbewoners het plan opgevat om het Begijnekwartier in Brunnepe wat op te fleuren. Ze maakten zich sterk voor een beter aanzien van de wijk.

De Geert van Woustraat werd als eerste onderhanden genomen. Deze straat had te maken met een slecht imago en daar moest wat aan gedaan worden.

De bloembakken en de speeltuin werden aangepakt en er werden wat kleine dingen voor de kinderen uit de wijk georganiseerd.

In oktober 2015 werd er besloten dat het niet alleen om de Geert van Woustraat ging maar om het gehele Begijnekwartier. Het project kreeg toen een naam: 'Brunnepe aan 't roer'. Vanwege de uitbreiding van activiteiten is dit op 8 april een stichting geworden.

100-jarig bestaand Begijnekwartier
Op 17 september 2016 zal het 100 jarig bestaan worden gevierd van het Begijnekwartier. Iedereen is daar welkom. De organisatie vraagt om mooie verhalen van vroeger, of fotos van vroeger. Inzenden kan via brunnepeaantroer@ziggo.nl en telefonisch contact opnemen kan via 06 - 42 95 75 86.

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment