boni sponsoractieIJSSELMUIDEN - Klanten van Boni supermarkt in IJsselmuiden krijgen tussen 1 oktober en 25 november bij elke 10 euro aan boodschappen sponsormunten. Daarmee kunnen zij hun favoriete vereniging ondersteunen. Gdurende de komende acht weken zullen de deelnemende verenigingen zich op een ludieke manier aan het winkelende publiek presenteren, in de hoop dat ze sponsormunten zullen ontvangen.

Er doen acht verenigingen mee: de Scouting Martin Gasmangroep, Zwem- en Waterpolovereniging Deltasteur, de Kamper Wieler Club KWC, Volleybalvereniging Set UP IJsselmuiden, de IJsselmuider Gymnastiekvereniging IJGV '38, Scouting Henk Brunt Groep, Basketballvereniging Lay Back en de IJsselmuider Tennis Club. Elke munt levert geld op voor de deelnemende club.

De Boni Jeugdsponsoractie heeft tot doel lokaal betrokken te zijn bij de deelnemende verenigingen en ze een steuntje in de rug te bieden. Veel verenigingen ontvangen door maatregelen van gemeenten veelal minder budget. Door het sponsorgeld kunnen besturen weer activiteiten organiseren voor de jeugdleden. In totaal wordt er tijdens de actie een bedrag van € 200.000 verdeeld over alle deelnemende verenigingen in Nederland.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment