gospelkoorKAMPEN - Vorige maand bestond het gospelkoor Singers of Salvation (SOS) 25 jaar. Om dit lustrum te vieren houdt het koor op 4 oktober om 19.30 uur een benefietconcert in de Nieuwe Kerk te Kampen.

Het belooft een feestelijke avond te worden met veel gospels in Afrikaanse sferen. Een gastoptreden zal worden verzorgd door Johnmary, een talentvolle 22-jarige muzikant uit Oeganda. Samen met het koor zal hij verschillende gospels ten gehore brengen.

Tijdens dit concert wordt aandacht gevraagd en geld ingezameld voor Hope of the Nations: een organisatie die werkzaam is in Oeganda en daar hulp biedt op het gebied van huisvesting, onderwijs, medische zorg en technische ontwikkeling. Momenteel houdt Hope of the Nations zich bezig met het bouwen van een vakschool in Oeganda waar lasonderwijs gegeven gaat worden. Daarnaast is een sponsorprogramma opgezet voor een kinderdorp.

Dirigent Jan Koopman en de leden van SOS kijken met dankbaarheid terug op de afgelopen 25 jaar. Het koor heeft in die periode met veel enthousiasme optredens verzorgd tijdens een groot aantal kerkdiensten en concerten.

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment