mscollecteKAMPEN - Het Nationaal MS Fonds zoekt voor de MS Collecteweek van 17 t/m 22 november extra collectanten. Er zijn meer handen nodig om bij iedere voordeur te kunnen aanbellen.

Eén op de duizend Nederlanders krijgt de diagnose Multiple Sclerose. Jaarlijks komen er 300 nieuwe mensen met MS bij. MS is de meest voorkomende invaliderende aandoening onder jongeren in Nederland.

Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven met MS. Het opgehaalde collectegeld wordt besteed aan onderzoek (voor een beter leven nu en een toekomst zonder MS), begeleiding en voorlichting

MSopbrengst 2005-2013

Het Nationaal MS Fonds ontvangt geen subsidies van de overheid en is volledig afhankelijk van donaties, giften en sponsoren. U kunt het Nationaal MS Fonds ook steunen door een gift over te maken naar giro 5057 te Maassluis.

In 2005 collecteerde het Nationaal MS Fonds voor de allereerste keer. Elk jaar groeit het aantal collectanten en daarmee ook de opbrengst.

Wilt u zich aanmelden of meer informatie? Kijk op www.nationaalmsfonds.nl. Of neem contact op met Pamela Zaat, landelijke coördinator van de MS collecteweek, 010 - 591 98 39. Haar emailadres is pamela@nationaalmsfonds.nl.

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment