2017promoRSPKAMPEN - Op zaterdag 26 augustus 2017 vindt de jaarlijkse Riverside Party USA dag plaats aan de Loswal 10 te Kampen. Het evenement begint om 12 uur ’s middags en is voor iedereen (gratis) toegankelijk. Er worden veel Amerikaanse motoren, auto’s en trucks verwacht langs de kade van de Ijssel.

American spinning wheels zal weer de hele middag spectaculaire shows geven met hun speciale voertuigen en het American bastards straat theater show team zal weer aanwezig zijn.

Ook dit jaar is er weer extra aandacht besteed aan de kids, zo is er o.a. een megagrote kids jungle stormbaan, een voetbal springkussen voor de hele kleintjes, gratis professioneel schminken, gratis rodeostier rijden, gratis ballonnenclown, gratis sneltekenaar karikaturen, blik gooien, touwtje trekken, schietkraam, ijscokraam, lollywafels, schepsnoep, popcorn en een suikerspin kraam.

’s Middags is er live muziek van de band Bad Honey (rock en blues) en de rockband White Child (classic rock covers). ’s Avonds is er een spectaculair optreden van Up the Irons, een coverband van Iron Maiden in Nederland. Dj Garcon le Groove en Dj Ernst zullen met hun Dj-sets de nodige house muziek laten knallen met een Laser Show op het einde van de avond.

Een grote markt / braderie met vele standhouders zal weer aanwezig zijn met o.a. een tattoeerder, piercer, biker stuff, tools, USA gadgets, special paint demo’s, kleding, metal signs, sieraden, motor parts, pin striping demo’s van ep en nog veel meer. Een sculptuurzaag speedcarving demo door Nederlands kampioen Sander Boom is ook de hele middag van de partij.

Gedurende de hele middag zal Martijn Brink met “Perfect Freestyle” een motorbehendigheids demo geven en zal Alex van den Broek events een MEGA grote motortrial show geven. Leuk voor jong en oud. Er zullen weer veel Amerikaanse showtrucks aanwezig zijn die je kan bewonderen. De Dragon Girls zorgen voor een vuurshow. Eten en drinken is natuurlijk volop aanwezig. Gratis entree.

Vanaf 19 uur ’s avonds begint de Support Party. Heb je een  Amerikaanse motor of auto, kom deze dan ’s middags showen op onze Riverside Party USA dag! Volg de borden met Riverside Party USA dag om bij het evenement te komen. Op facebook zijn we te vinden onder Riverside Party Kampen voor de laatste ontwikkelingen.

Check www.riversidepartykampen.nl voor het programma en alle overige info.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment