filippoZWOLLE - Op zaterdag 18 oktober treedt zanger Gerald Troost samen met zijn band en cabaretduo Als Zodanig op in De Koningskerk aan de Landsheerlaan 5 in Zwolle. Met Geralds Grannytour zet Troost de granny's van Dorcas in het zonnetje. Tijdens de tour brengt hij nieuwe nummers ten gehore en deelt hij verhalen, foto's en video's van de reizen die hij maakte voor Dorcas.

Recent bracht Troost een bezoek aan Tanzania. Daar ontmoette hij – aan de voet van de Kilimanjaro – zijn 'eigen' granny's. Een bijzonder echtpaar, van wie granny Filippo geboren is in 1918. Troost deed tijdens deze reis inspiratie op om nieuwe nummers te schrijven. Tijdens de concerttour zet Gerald Troost onder anderen granny Filippo in het zonnetje. 'Deze mensen hebben recht op een waardig bestaan. Ik heb gezien hoe blij ze zijn met wat kleding en aandacht. Hoe bijzonder is het dan dat zij via Dorcas elke maand de hulp ontvangen die ze nodig hebben. Daarom wil ik er samen met Dorcas voor gaan om zoveel mogelijk

Gratis tickets voor dit concert zijn te bestellen via www.dorcas.nl/grannytour. Aan de tour wordt meegewerkt door cabaretduo Als Zodanig.

Dorcas

Dorcas is een christelijke organisatie die zich laat inspireren door Mattheüs 25:31-46: zorgen voor de armen en verdrukten. Met de hulp van vele actieve vrijwilligers en donateurs worden 154 projecten in 17 landen structureel ondersteund. Ook bij noodsituaties komt Dorcas in actie, zoals momenteel in Syrië, Zuid-Soedan en Irak. Dorcas helpt mensen in nood en diepe armoede, ongeacht hun religie, ras, geslacht of politieke overtuiging.

Meer informatie: www.dorcas.nl of tel. 0228 - 595 900.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment