sponsorchequeKAMPEN - De stichting Kamper Kogge is blij met haar sponsor Bright Access. Waar in de vroege Middeleeuwen de ‘data’ via de handelsschepen tot de steden kwam, is het heden ten dage glasvezel dat communicatie en transport realiseert. Deze verbinding is tot uitdrukking gekomen met de overhandiging van een sponsorcheque.

Bright Acces heeft samen met lokale (ICT)partners het bedrijventerrein Haatland / Haatlandhaven / Bedrijvenpark Rijksweg N50 ontsloten voor glasvezel. Een vorm van samenwerking die de Kamper Kogge met haar handelaren in de Middeleeuwen ook kende.

In tegenstelling tot de meeste concurrenten doet Bright Access niet aan gedwongen winkelnering. Zij leveren de nutsvoorziening, wat de ondernemer daarmee doet is zijn eigen zaak zaak. Bestellen kan bij ieder bedrijf in Nederland wat verbindingen levert, dus ook bij uw eigen ICT leverancier.

Dit bracht de partijen bij elkaar om tijdens een zonnige middag te varen met de Kogge en de geschiedenis te koppelen aan de huidige tijd.

Alle partijen zijn enthousiast over deze middag, die werd afgesloten met het overhandigen van een cheque om de werkzaamheden aan de Kogge en op de Koggewerf te kunnen blijven realiseren.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment