creaspektakel2KAMPEN - De liefhebber kan tijdens het Creaspektakel op zaterdag 19 augustus kennismaken met de laatste trends op hobbygebied. Er zijn allerlei standhouders waarbij je de nieuwste materialen kunt aanschaffen.

De organisatie: “Ook kan je in de stad je geluk beproeven bij het Rad van Fortuin". (Bonnen krijg je bij aankopen ter waarde van 7,50 euro bij één van de standhouders, red.).

“Voor de echte creatievelingen is er een workshopplein met vijftien verschillende workshops dat te bereiken is met de Amerikaanse schoolbus die om de twintig minuten vertrekt vanaf de Koornmarktspoort. De busreis is gratis maar voor deelname aan de workshops kun je tickets kopen. In de voorverkoop of tijdens het evenement aan het workshopplein zelf.”

Voor wie er gewoon een gezellig dagje uit van wil maken, wordt er vier keer een bingobootreis gehouden. De boot gooit de trossen los tegenover de Koornmarktspoort. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop. Tijdens de boottocht van ongeveer een uur kan er bingo gespeeld worden.

Het Creaspektakel op 19 augustus wordt gehouden van 10.00 tot 17.00 uur. Locatie: Oudestraat, Geerstraat en Energiestraat. Kijk op www.creaspektakel.eu of op www.facebook.com/creaspektakelkampen voor meer informatie.

Een impressie van het creaspektakel van vorig jaar staat hier.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment