c146f12185614d080d712ae79b529bf624a992f8

KAMPEN - Tijdens de vierde Kamperuitdag, op donderdag 17 augustus, organiseert de Club Fatih in samenwerking met OVK, het Latin Kings Festival met o.a. een optreden van het duo Afro Bros.

Afro Bros ontleent haar bekendheid aan een brede variatie aan muziekgenres zoals Latin House, Afro House, Moombahton, House en Urban. Ze begonnen al snel met het ontwikkelen van hun eigen producties, en in 2010 hadden ze hun eerste commerciële succes met ‘Dubbelfriss’ dat een ongekende hit werd. Vanaf dat moment groeide het repertoire van het muzikale duo en werden ze zelfs ondersteund door internationale artiesten zoals Major Lazer, Diplo, DJ Chuckie, Hardwell en Carnage.

Nadat ze vijf jaar over de hele wereld zijn opgetreden besloot Afro Bros een Nederlandse track te produceren. ‘18+’, Come again en Badman & Breek Je Bakka. De extreem pakkende melodie begon als een grapje, maar werd een wereldwijde hit en werd zelf een nummer één-hit in Panama!

Naast Afro Bros zullen de volgende artiesten deelnemen aan het festival: BIGGI, Sadriani, Gualtiero, Sebastian Diaz & Venus, Gibs Sevilla, Kya, Ryder & Seno, Mc-D-Jay, Mc Elton Jonathan.

Het muziekspektakel begint om 18:00 uur op het van Heutszplein in Kampen op deze vierde Kamperuitdag, en de afterparty gaat tot in de late uurtjes door in club Fatih.

Kijk voor meer programma-informatie op www.kamper-uitdagen.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment