IMG 5551

KAMPEN - De Ondernemersvereniging Kampen organiseert op donderdag 17 augustus de vierde Kamper Ui(t)dag in het bruisende centrum van Kampen.

Naast de braderie en ons wekelijks programma is er weer de traditionele rommelmarkt ter hoogte van het van Heutszplein. De minikermis, met draaimolen en touwtjestrekken, staat deze week op het Unie-Vispoortplein, Vispoort en Koeplein.

Ook kunnen de kinderen zich weer gratis laten schminken in de buurt van het van Heutszplein en bezoekers kunnen gratis op de foto met onze traditionele fotograaf “De groeten uit Kampen”. Deze vierde Uitdag wordt tevens opgeluisterd met een bezoek van Mickey en Minnie, en Ventura zal tegenover het Stedelijk Museum weer een optreden verzorgen naast de overige straatentertainment.

Vanaf 15:00 uur is er op het Unieplien/Vispoortplein weer live muziek, net als in de avonduren op de Botermarkt, de Torenstraat en op de Plantage. Speciaal voor deze Uitdag zal Club Fatih het Latin Kings Festival XXL organiseren. Dit muziekspektakel begint om 18:00 uur op het van Heutszplein in Kampen en de afterparty gaat door tot in de late uurtjes in club Fatih.

Donderdag 24 augustus is de vijfde, en tevens laatste, Kamper Ui(t)dag 2017. Die dag wordt dan afgesloten met het Wild Beatz Outdoor 2017 op de Nieuwe Markt.

Kijk voor meer programma-informatie op www.kamper-uitdagen.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment