obstaclerun2017KAMPEN - Wie zijn/haar fysieke gesteldheid op de proef wil stellen kan zaterdag 14 oktober meedoen aan de vierde editie van de BJG Groep Obstacle Run Kampen 2017 (voorheen FORK): een uitdagend hindernissen parcours dat overwonnen moet worden om de finish te bereiken.

Denk aan off-road hardlopen waarbij onverharde ondergronden, sloten en uitdagende en spannende obstakels zoals: zeecontainers, olievaten, stapels autobanden, schrikdraad en bouwmateriaal onderdeel zijn van het parcours. Er kan gekozen worden uit de afstanden: kidsrun (tot 12 jaar), 5, 10 en 15 kilometer.

Het start- en finishterrein bevindt zich op de atletiekbaan van AV Isala ’96, sportpark Hagenbroek, Hilbert van Dijkstraat 7, 8264 PC Kampen. Na het startschot lopen deelnemers over een onverhard parcours dwars door het stadspark van Kampen.

Met de BJG Groep als nieuwe hoofdsponsor, nieuwe uitdagende obstakels, een gratis T-shirt, een visje bij Bottenberg, een gratis biertje bij de finish en een afterparty moet het volgens de organisatie "een grensverleggende editie" worden.

De inschrijving is geopend en 'early bird' deelnemers die zich inschrijven (individueel) ontvangen nu € 2,50 korting. Inschrijven kan HIER. Teams en families kunnen zich op deze SITE inschrijven.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment