IMG 8570KAMPEN - Op donderdag 24 augustus organiseert de Ondernemersvereniging Kampen de vijfde en tevens laatste Kamper Ui(t)dag van 2017 in het centrum van Kampen.

Naast de braderie en het wekelijks programma is er weer de traditionele rommelmarkt ter hoogte van het van Heutszplein. De minikermis, met draaimolen en touwtjes trekken, staat deze week op het van Heutszplein en Ouderaadhuisplein.

Ook kunnen de kinderen zich weer gratis laten schminken in de buurt van het van Heutszplein en bezoekers kunnen gratis op de foto met fotograaf “De groeten uit Kampen” t.h.v. De Vispoort. Deze vijfde Ui(t)dag wordt tevens opgeluisterd met een bezoek van Paw Patrol, en Ventura zal tegenover het Stedelijk Museum weer een optreden verzorgen naast het overige straatentertainment.

Vanaf 15:00 uur is er op het Unieplien/Vispoortplein weer live muziek, net als in de avonduren op de Botermarkt, de Torenstraat en op de Plantage. Speciaal op deze laatste Ui(t)dag zal Cafe de Lantaarn aan de Buiten Nieuwstraat een muzikale afsluiting hebben en vanaf 18:00 uur Wild Beatz Outdoor 2017 festival op de Nieuwe Markt.

Kijk voor meer programma-informatie op www.kamper-uitdagen.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment