workshop pixabayKAMPEN - Van november tot en met mei organiseren de Ondernemers Vereniging Kampen en Bibliotheek Kampen negen workshops voor ondernemers. Waar die workshops over gaan bepalen de gegadigden zelf. Op basis van hun wensen wordt een programma samengesteld.

De workshops beginnen om 17.30 uur met een inloop met soep en broodjes. Om 19.00 uur gevolgd door een 2 uur durende workshop, met aansluitend napraten en netwerken.

De workshops vinden plaats in de Stadskazerne, waar Bibliotheek Kampen een ruimte beschikbaar stelt. Café Paatje zorgt voor koffie, soep en broodjes. Via Open Coffee Kampen, een netwerk van deskundige professionals, worden goede sprekers geregeld.

Er zijn al twee workshops op de agenda gezet:

Woensdag 1 november
Ingrid van Kolfschoten, trainer en coach in de retailbranche, geeft een workshop over het vinden en binden van klanten. Er wordt onder meer kennis gemaakt met het fenomeen stopkracht, en aan de hand van praktische tips kunnen deelnemers direct aan de slag met de presentatie van hun bedrijf.

Woensdag 23 november
Bouwmeester Media geeft een workshop over het bereiken van de juiste mensen op het juiste moment, via het juiste kanaal en met aantrekkelijke content in de juiste context.

Wil je meedoen?
Wie wil deelnemen aan een workshop kan zich opgeven via activiteiten@bibliotheekkampen.nl. De kosten zijn 9,50 per workshop. Soep en sprekers zijn inbegrepen, drankjes komen voor eigen rekening. Er kan ook een strippenkaart gekocht worden voor 37,50 euro. Hiermee kan de ondernemer en zijn medewerkers vijf workshops volgen. 

Ideeën
Wie een goed idee heeft voor een workshop of een te behandelen thema, kan dat laten weten via activiteiten@bibliotheekkampen.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment