eoverheidKAMPEN - De overheid regelt steeds meer zaken via internet. U kunt hier gebruik van maken. Of het nu gaat om het aanvragen van huurtoeslag, aanvragen van zorg, werk zoeken of het doorgeven van een verhuizing: steeds vaker worden deze zaken via het internet geregeld. Voor veel mensen is dit onbekend of ze vinden het erg lastig.

Daarom start op dinsdag 7 november in de Bibliotheek Kampen een cursus ‘Werken met de e-overheid’. Deze cursus is speciaal bedoeld voor mensen die graag willen leren werken met overheidswebsites of die graag hulp willen bij het aanvragen van een DigiD.

In deze cursus van vier avonden vraagt u o.a. een DigiD aan en leert u omgaan met diverse handige overheidswebsites zoals www.kampen.nl (het digitale loket van de gemeente Kampen), www.toeslagen.nl (voor toeslagen van de belastingdienst) en www.regelhulp.nl. Tijdens de cursus gaat u zelf aan de slag en er is voldoende tijd om vragen te stellen.

De cursus wordt gegeven in de Bibliotheek in de Stadskazerne op dinsdag 7, 14, 21 en 28 november van 19.00-21.00 uur. Deelname is gratis . Aanmelden kan via digisterker@bibliotheekkampen.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment