DSC 0072

KAMPEN - De buitentemperatuur stijgt. De zomer komt er aan. Prima omstandigheden dus voor een barbecue. Gezellig met familie of vrienden in de tuin een hamburger of sateetje grillen. Of misschien pakt u het wel grootser aan met een barbecue op straat. Dit is toegestaan, mits u aan een aantal voorwaarden voldoet.

Wilt u een barbecue op straat organiseren voor uw straat of buurt? U heeft hiervoor geen evenementenvergunning nodig, maar u moet een melding bij de gemeente Kampen doen als u voldoet aan de volgende voorwaarden.

Het gaat om een ééndaags barbecue- of straatfeest in de open lucht waarbij:

- het aantal bezoekers niet meer dan 100 personen  bedraagt;
- het feest plaatsvindt op zondag tot en met  donderdag van 15.00 tot 23.00 uur of vrijdag van 15.00  tot 23.30 uur en zaterdag van 15.00 tot 24.00 uur;
- het feest niet meer dan 2 straten omvat;
- er niet langer dan tot 23.00 uur muziek ten gehore  wordt gebracht;
- het feest geen belemmering vormt voor de  hulpdiensten;
- er een aanwijsbare organisator is, dit kan zowel een  natuurlijke als een rechtspersoon zijn;
- er slechts kleine objecten worden geplaatst met  een oppervlakte van minder dan 10 m² per object,  zoals een kleine partytent, springkussen en een  barbecuetoestel.

U kunt via owww.kampen.nl een meldingsformulier downloaden. Dit formulier moet uiterlijk 5 werkdagen voorafgaand aan de barbecue bij de gemeente zijn ingediend. Voor meer informatie kunt u bellen met het  Klant Contact Centrum via telefoonnummer 14 038

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment