Kampen2

KAMPEN - Verschillende organisaties, bewoners en raadsleden slaan de handen inéén om armoede in Kampen aan te pakken. Op vrijdag 23 november organiseren zij daarom een bijeenkomst voor iedereen in de gemeente Kampen die iets rondom armoede doet. Een bijeenkomst vol energie en inspiratie, waarbij ontmoeting centraal staat.

Want wie houden zich binnen Kampen allemaal bezig met armoede en wat doen deze mensen precies? En hoe kunnen we elkaar versterken?

Evita Keulen, armoederegisseur bij de gemeente Kampen: “Er gebeurt gelukkig al veel rondom armoede in Kampen. Toch denken we dat als we beter samenwerken, vaker ideeën uitwisselen, we nog meer kunnen bereiken!”De bijeenkomst is de aftrap van een samenwerking tussen organisaties, bewoners en politiek onder de naam ‘Kampen Armoedevrij’. Samen zetten zij zich in om voor Kampen een breed gedragen aanpak van armoede te realiseren. Een aanpak waarin krachten worden gebundeld en die past bij de behoeften van inwoners die (tijdelijke) ondersteuning nodig hebben.

Eef van Opdorp: ‘Als ik het niet snap, snapt niemand het!’

De ochtend wordt geleid door Eef van Opdorp, financieel coach en bekend van televisieprogramma’s als ‘Uitstel van Executie’. Zij maakt ingewikkelde geldzaken simpel en zet haar publiek op scherp. Naast het dagvoorzitterschap geeft zij ook een lezing.Gegarandeerd dat bezoekers de bijeenkomst met nieuwe inzichten én contacten verlaten!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment