zondag

KAMPEN/IJSSELMUIDEN - De commissie Zondagverkenning nodigt u van harte uit om deel te nemen aan de tweede Dialoog of de tweede Speeddialoog. De opkomst bij de eerste sessies bleef achter bij de verwachtingen, maar de gesprekken die zijn gevoerd, waren zeer waardevol en verliepen in een goede sfeer waarbij er respect was voor elkaar. Niettemin hoopt de commissie dat de opkomst bij de tweede sessies hoger wordt. De gedachte bestond vooraf dat het onderwerp ‘supermarkten open op zondag?’ nogal leefde in Kampen. De opkomst bij de tot nu toe gehouden dialogen bevestigt die gedachte vooralsnog niet. Dus als u uw mening over dit onderwerp nog wilt laten horen en als u daarover met anderen in gesprek wilt gaan, kom dan naar de tweede Dialoog of de tweede Speeddialoog.

De tweede Dialoog wordt op woensdag 20 maart gehouden in de Stadskazerne en de tweede Speeddialoog op zaterdag 23 maart in het Kulturhus in IJsselmuiden. Tijdens de Dialoog gaat u vooral met elkaar in gesprek en tijdens de Speeddialoog krijgt u vijf minuten de tijd om uw mening kenbaar te maken aan één van de vijf leden van de commissie Zondagverkenning. U bent van harte uitgenodigd!

Dialoog

Woensdag 20 maart van 19.30 tot 22.00 uur, locatie Stadskazerne, Oudestraat 216 in Kampen. Er is ruimte voor maximaal 100 deelnemers per bijeenkomst. ‘Vol is vol!’1 op 1 Speeddialogen met de vijf commissieleden

Zaterdag 23 maart van 13.30 tot 15.00 uur, locatie Het Kulturhus Sonnenburgh, (ASCW, eerste verdieping) Laanzicht 17, in IJsselmuiden. Er is gelegenheid voor maximaal 75 speeddialogen van 5 minuten in volgorde van aanwezigheid.

Naast de Dialoog en de Speeddialoog houdt de commissie nog een aantal gesprekken met mensen uit vier ‘specifieke’ groepen: supermarkteigenaren of –houders, andere middenstanders, werknemers van supermarkten en vertegenwoordigers van religie. De gesprekspartners ontvangen daartoe een uitnodiging.

Aanmelden voor de (Speed)Dialoog is niet nodig. Kunt u niet deelnemen maar wilt u wel graag uw mening geven, dan kunt u een e-mail sturen naar zondagverkenning@kampen.nl. Ook als u vooraf bespreekpunten wilt inbrengen voor de (Speed)Dialoog, kunt u een e-mail sturen. De commissie Zondagverkenning neemt uw bespreekpunten dan in overweging

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment