KAMPEN - De Kunstprijs Kampen wordt elke twee jaar door de gemeente Kampen toegekend aan een professioneel kunstenaar uit de gemeente Kampen. De organisatie is in handen van de Adviescommissie Beeldende Kunst (ABK). Dit jaar wordt de Kampen Kunstprijs voor de vierde keer uitgereikt.

Uitnodiging bijeenkomst

De ABK organiseert voor professionele kunstenaars uit de gemeente Kampen een informatiebijeenkomst op dinsdag 28 mei om 19.30 uur bij Quintus (in de Quintuszaal) aan de Vloeddijk 38 in Kampen.Tijdens de bijeenkomst krijgen kunstenaars uitleg over de verdere procedure en onder welke voorwaarden zij zich kunnen opgeven voor nominatie. Het reglement wordt tijdens de bijeenkomst uitgereikt.

Nieuwe opzet Kunstprijs Kampen

De ABK heeft voor de Kunstprijs Kampen 2019 /2020 gekozen voor een andere opzet. Dit keer wordt de kunstprijs toegekend aan een projectplan, ontwikkelt door een professioneel kunstenaar die woont in de gemeente Kampen. Het gaat om een projectplan voor een kunstuiting in de periode oktober 2019 tot en met december 2020. Een onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen.De kunstprijs bestaat uit een geldbedrag van € 4.000, bestemd voor de uitvoering van het winnende projectplan.

Meer informatie

Als u nog vragen heeft, neem dan contact op met het secretariaat van de Kunstprijs Kampen: Dick Spijker via 038-339 29 66 of d.spijker@kampen.nl.

Aanmelden voor de bijeenkomst

Wil u als beeldend kunstenaar gebruik maken van deze uitnodiging, dan bent u van harte welkom. Wilt u zich dan voor 21 mei via d.spijker@kampen.nl aanmelden voor de bijeenkomst?

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment